‘Casa Branca’

Casa Branca is de oorspronkelijke boerderij die Mark & Marjon kochten in 1997. De boerderij stamt uit 1890 en is volledig opgeknapt en ingericht in landelijke stijl. De grote woonkamer is ingedeeld in een woon- en slaapgedeelte, voorzien van twee ruime zithoeken waarvan één met houtkachel.

Aan de voorzijde van het huis ligt een extra slaapkamer met naar voorkeur één tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Deze kamer heeft een buitendeur.

De luxe, ruime keuken is voorzien van alle moderne apparatuur (o.a. een vaatwasser), maar behoudt haar landelijke stijl door de oude openhaard en broodoven. De in 2019 gemoderniseerde badkamer is uitgerust met een douche. Er is een wasmachine en droger aanwezig.

Casa Branca deelt de gezellige binnenplaats met het eraan grenzende appartement ‘O Curral’, beide huizen hebben een eigen veranda. Daarnaast is er aan de achterzijde van het huis een lekker plekje om in het zonnetje te zitten.

Het huis is voorzien van gratis Wifi, er is geen televisie aanwezig. Voor spelletjes, boeken, informatie en allerlei activiteiten kan je terecht bij Mark en Marjon.

Wanneer je Casa Branca huurt kun je gebruik maken van de faciliteiten van de Quinta zoals het zwembad, pony- en paardrijden en de tuin van ruim 3 hectare.

Stedentrip of juist een strandvakantie? Wij wijzen je graag de de mooiste plekjes en fijnste restaurants!

Prijzen (seizoen 2023):

    Juli/Augustus/September   April/Mei/Juni   Jan/Feb/Maart & Oktober/November/December  
  Aantal personen Prijs per dag Prijs per week   Prijs per dag Prijs per week   Prijs per maand  
                   
Casa Branca 2-4 € 100.00 € 700.00   € 80.00 € 560.00   € 650.00  
                incl stookhout, excl. electra, water en gasflessen

extra eindschoonmaak € 50.00