‘O Curral’

Een moderne, comfortabele studio met extra slaapkamer voor twee tot vier personen: ‘O Curral‘, met tweepersoonsbed, eigen keuken en badkamer.

De extra slaapkamer is zeer geschikt voor kinderen, ledikant, speelgoed, spelletjes en boeken zijn aanwezig.

De keukenuitrusting van ‘O Curral’ is compleet: een koelkast, gasfornuis met afzuigkap, waterkoker, magnetron, koffiezetapparaat etc. Ook is er satelliet TV en WiFi. De studio kan zowel elektrisch als met een hoog-rendement houtkachel worden verwarmd.

Het appartement grenst aan een ommuurde binnenplaats met overdekt terras. In de aparte wasruimte vindt je de wasmachine en droger. Het geheel is onderdeel van een groter complex, waarvan het oudste gedeelte uit ongeveer 1890 dateert.

Het huis is voorzien van gratis Wifi, maar er is een geen televisie aanwezig. Je kunt gebruik maken van een eigen wasmachine en droger. Voor extra spelletjes, boeken, informatie en allerlei activiteiten kun je terecht bij Mark en Marjon.

Wanneer je ‘O Curral’ huurt kun je gebruik maken van de faciliteiten van de Quinta zoals het zwembad, pony- of paardrijden en de tuin van ruim 3 hectare.

Stedentrip of juist een strandvakantie? Wij wijzen u graag de de mooiste plekjes en fijnste restaurants!

 

Prijzen (seizoen 2023):

    Juli/Augustus/September   April/Mei/Juni   Jan/Feb/Maart & Oktober/November/
December
 
  Aantal personen Prijs per dag Prijs per week   Prijs per dag Prijs per week   Prijs per maand  
                   
O Curral 2-4 € 90.00 € 630.00   € 70.00 € 490.00   € 550.00  
                incl stookhout, gas & electra, excl. water
extra eindschoonmaak € 45.00